Fodterapeut og diætist

Fodterapeut

Humble Plejecenter får efter behov besøg af en foddame/fodterapeut. Spørg personalet om fodterapeuten og om procedure i forbindelse med eventuelt at modtage behandling af en fodterapeut – herunder betingelser for at få tilskud til fodbehandling. Har du egen fodterapeut, kan du selvfølgelig, hvis du ønsker det, beholde ham/hende. I Langeland Kommune ydes der ikke hjælp til klipning af tånegle

Diætist

Når du flytter ind på Humble Plejecenter tilbyder diætisten en ernæringsscreening. Diætisten bruger ernæringsscreeningen til at vurdere, om du er underernæret, i risiko for at være underernæret, eller om du er i god ernæringstilstand. Hvis du har behov for kostvejledning, vil diætisten i samarbejde med dig og evt. dine pårørende og/eller plejepersonalet sammensætte en kostplan, hvor målet er, at du opnår en god ernæringstilstand med øget livskvalitet til følge.

Hvis din livssituation forandres, og din ernæringstilstand som følge heraf ændrer sig, f.eks. i form af et vægttab, kan diætisten i samarbejde med køkkenet og plejepersonalet gennem en kostplan hjælpe dig med at genvinde din normale vægt.